Miért használjon STP-t?

Tény –    A tiszta motor jobban működik.
Tény –    A gyenge üzemanyag-minőség rontja a gépjármű teljesítményét.
Tény –    Az STP javítja az üzemanyag minőségét.
Tény –    Nem mindegyik adalék azonos.
Tény –    A gyenge minőségű adalékok több kárt okoznak, mint hasznot.
Tény –    A több mint 50 éve piacvezető STP termékek minősége garantált.

miért használjon stp-t?

A kereskedelemben kapható kezeletlen üzemanyagok lerakódásokat okoznak a motor legfontosabb alkatrészeinél − például a szelepeken, befecskendezőkön és az égésterekben. A káros lerakódások gyors kialakulása üzemanyag-pazarlást, teljesítményvesztést, fokozott károsanyag-kibocsátást és gyenge teljesítményt eredményez.

Az STP az adalékok fejlett választékát dolgozta ki a szennyező lerakódások ellen és az üzemanyagok – beleértve a bioüzemanyagok – minőségének javítása érdekében. Koncentrált tisztítóerejük, speciális összetételük tisztítja és védi a motort, hogy az mindig a legjobb formáját hozza.

A legszigorúbb ipari szabványok szerint kipróbált és tesztelt STP adalékok használata minden gépjárműnél biztonságos, és most még erősebb, jobb és gyorsabb hatású. A továbbfejlesztett, áttörést jelentő új formula még a prémium üzemanyagokkal összehasonlítva is jobb teljesítményt ad.

Az új motor- és üzemanyag-technológiák figyelembevételével végzett fejlesztésnek köszönhetően az STP speciális formulái biztosítják a jelenlegi, valamint a piacon végbemenő változások folytán felmerülő jövőbeni igények kielégítését.

Gépjárművek sokaságán végzett független tesztek igazolják, hogy az STP üzemanyag-megtakarítást biztosít, helyreállítja a motor teljesítményét és csökkenti a károsanyag-kibocsátást, hogy a motor mindig a legjobb formában legyen.

forgalmazó

Meteor Cee Kft.

2461 Tárnok,

Pacsirtamező u. 2.

info@meteorcee.hu 

Telefon: (06 1) 501 4990