STP dízel és benzin téli adalék

Termékleírás

Az STP téli adalékok megakadályozzák az üzemanyag-vezetékek lefagyását a hidegebb hónapokban, ugyanakkor segítenek megelőzni a korróziót és lerakódásokat. Használja rendszeresen az optimális teljesítmény fenntartása érdekében, különösen télen.

Alkalmazás

Az STP dízel téli adalék használható az összes normál vagy biodízel üzemanyagot használó dízelmotorhoz, beleértve a közösnyomócsöves, közvetett és közvetlen befecskendezésű motorokat. Együtt használható az összes STP adalékkal.
Az STP benzin téli adalék használható az összes olyan hagyományos és új benzinmotorhoz, amely benzint, E5 és E10 keveréket használ. Együtt használható az összes STP adalékkal.

Használati utasítás

Öntse az egész flakon STP téli adalékot az üzemanyagtartályba – egy flakon 60 liter üzemanyag kezelésére elegendő. Használja rendszeresen – az STP dízel téli adalékot 2000 kilométerenként, míg az STP benzin téli adalékot 1600 kilométerenként. A legjobb eredmény érdekében használja télen minden tankolásnál.

Termékjellemzők és előnyök

  • Megakadályozza az üzemanyag lefagyását hideg időben
  • Segíti a hideg időben való indítást
  • Csökkenti a rozsdát és korróziót
  • Tisztán tartja az üzemanyag-befecskendezőket
  • Csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

A fenti előnyökön túlmenően az STP dízel téli adalék dermedésgátlót és ketánjavítót is tartalmaz. A dermedésgátló megakadályozza a szűrőt és üzemanyag áramlást eltömítő viaszkristályok kialakulását, míg a ketánjavító segíti a hidegindítást szélsőséges időjárási körülmények esetén.

forgalmazó

Meteor Cee Kft.

2461 Tárnok,

Pacsirtamező u. 2.

info@meteorcee.hu 

Telefon: (06 1) 501 4990